Job hos os?

Animationteam/aktivitetsmedarbejdere 2017

Har du arbejdet i Syden som animatør/aktivitetsmedarbejder i et animationsteam? Har du hjerte og hjerne til at lave sjove og kreative aktiviteter for og med vore mange børnefamilier?

Job på Frigård Camping. Arbejdsferie på campingplads i Sønderjylland

Er du kommet hjem med en masse erfaringer, du gerne vil sprede på en af Danmarks større, helårsåbne campingpladser i Kollund hos Frigård Camping ved Flensborg Fjord? Er du klar til at rive dine helligdagsferier ud af kalenderen, og har du lyst til at gøre en forskel på en stor campingplads i månederne juli/august, helligdagsferier som påske, pinse, Kr. Himmelfart og efterårsferien? Så send et par ord om dig selv og det, du kan. Ung eller ældre - vi lytter gerne til dine idéer!

Vandrutchebane på Frigård Camping i Kollund ved Kruså

Det helt ideelle vil naturligvis være, hvis I som venner eller par har erfaring fra et lignende job på en campingplads eller et ferieresort i Syden. I sommermånederne kan I bo på campingpladsen i egen campingvogn, eller vi kan være behjælpelige med at finde én til jer. Jobbet som animatør/aktivitetsmedarbejder ligger i dag- og aftentimer, og derfor er det ideelt at bo på pladsen hele sommeren. I får frihed til sammensætning af aktivitetsprogrammet med hjælp fra os og naturligvis med inspiration fra tidligere års aktivitetsprogram.   Lidt om vore forventninger til dig/jer: Kreativ - Selvstændig - Sjov - Ansvarsbevidst - Mange bolde i luften på én gang - Kan sammensætte et aktivitetsprogram - God til mange børn på én gang - og god til deres forældre - Kan arbejde selvstændigt, men samtidig også som et team - Kan sætte andre i gang - undervise og underholde andre.   Kun fantasien sætter grænsen! Vi har hovedsageligt danske gæster, men tysk og engelsk kan også være nyttigt af og til. Har ovenstående fanget din interesse, og mener du og din makker/ex-kollega/ven at have evnerne til at stå for sommerens aktiviteter hos os? Så skriv til os på fricamp@fricamp.dk. Vi gennemgår ansøgninger løbende og glæder os til at høre fra jer!

Sommeraktiviteter på campingplads i Sønderjylland - Frigård Camping