Spisesteder i Sønderjylland

Bov Kro

Kørselsvejledning

Bov Kro er en af Danmarks ældste kroer, tdl. Klg. Priviligeret siden år 1566 under Kong Frederik II, som efter flere om- og tilbygninger i dag fremstår som en sjælden fornem kombination af atmosfære og moderne komfort.
Priserne er, så alle kan være med, god dansk kromad og vekslende dagsmenuer.

5 km

Frøslev Kro

Kørselsvejledning

Frøslev Kro er en gammel kro, som har dannet rammen om udskænkning i landsbyen siden 1749. Blandt de mere kendte værter hører digteren Karsten Thomsen, som drev kroen sidst i 1800 tallet. Det siges, at han lod sig inspirere af den kønne natur i kroens omgivelser - hvem kender ikke "det æ så kjønt, det æ så dejle..."

Ca. 10 km.

Providence

Kørselsvejledning

Providence er en familiedrevet restaurant med den grundlæggende filosofi, at maden skal være en oplevelse. Derfor anvendes kun de bedste råvarer.

Virkelig lækker mad, superhyggelig restaurant med en skøn udsigt over Flensborg Fjord

Ca. 6 km

Fakkelgaarden

Kørselsvejledning

Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. Her er det især de friske lokale råvarer og indflydelsen fra sønderjyske traditioner, som giver maden et helt særligt twist og sikrer gæster fra nær og fjern en uforglemmelig oplevelse.

Dyrt – men en stor oplevelse.

Ca. 500 m

Restaurant Bind

Kørselsvejledning

Christian og Pia Bind forkæler gæsterne i deres egen gourmetrestaurant på Fjordvejen 120 i Sønderhav i et dejligt hus fyldt med atmosfære og en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

Gourmet koster

Ca. 3 km

Den Gamle Kro Gråsten

Kørselsvejledning

Kendt for sit sønderjyske kaffebord men også byens gode spisested gennem mere end 150 år. Velsmagende  dansk mad med et stort udvalg til både voksne og børn.

Ca. 12 km

Det Gamle Rådhus Gråsten

Kørselsvejledning

Nyt, spændende spisested. Du vil føle dig sat tilbage i tiden, til dengang, hvor ”Laura” stod i køkkenet hos familien ”Varnæs”. Klassiske danske retter, ta’ selv bord morgen og middag, stor dansk smørrebrødsseddel.

 Ca. 12 km