Universe – Pak hverdagen ud!

En gammel drøm gik i opfyldelse, da Jørgen Mads Clausen i 2005 kunne indvie oplevelsesparken Danfoss Universe. Allerede midt i 90erne fik Danfoss-direktøren ideen til at skabe en park med fokus på naturvidenskab og teknologi, og i 2000 købte han på EXPO udstillingen i Hannover Den Blå Kube, der siden er blevet et af parkens vartegn. Sammen med sin kone Anette Clausen, der i dag er bestyrelsesformand for Danfoss Universe, har han således været drivkraften i at skabe oplevelsesparken, der er finansieret af Bitten og Mads Clausens Fond.

LEG LÆR LEV

Med sjove forsøg, brag og eksplosioner tager professorlærlingene jer med på en fascinerende rejse i kemiens verden

UDEN MAD OG DRIKKE ...

I Danfoss Universe mener vi, at en dag fyldt med aktivitet kræver god næring, og vi har en klar mening om sund og velsmagende mad. Vi lægger derfor vægt på at levere et varieret udbud af mad, der kan give energi til at opleve mere. I kan også medbringe egen mad og nyde den i vores smukke have. Vi har flere picnicområder omkring legepladsen samt en overdækket picniclounge i Strandparken. Vi har noget for enhver smag i parken. Se hér! Hvad koster det?

Priser 2013

Dagsbillet 0-3 år Gratis
Dagsbillet 4-11 år kr. 180
Dagsbillet 12+ kr. 195
Dagsbillet gruppe (Min. 20. deltagere) kr. 165

HUSK: Du kan købe entré billetten hos os på Frigård Camping og spare penge

FRI PARKERING: Der er fri parkering til både biler, cykler og busser.

HUNDE: Hunde er meget velkomne i Danfoss Universe- så længe de holdes i kort snor. Hunde er ikke tilladt i bygninger samt i attraktioner.

Hvornår er der åbent? fra 6. april 20. oktober VELKOMMEN!

Danfoss Universe
Danfoss Universe
Danfoss Universe
cafe-1