Prøv en ægte Jacuzzi

I en Jacuzzi skal du ikke bade med en klortablet!

Næh, i den originale Jacuzzi bader du i rent vand - og hvis du vil øge herligheden eller virkningen, kan du tilsætte vandet de lækreste badeprodukter.

De fleste spabade kan holde til, at man tilsætter lidt duftolie (æteriske olier) men kun en original Jacuzzi er konstrueret til også at klare tyktflydende olier.

Jacuzzibadene på Frigård giver kroppen en god, plejende massage - og hvis du tilsætter vandet et par skefulde olivenolie, plejer du samtidigt din hud.

Der findes en lang række plejende, naturlige olier og planteekstrakter, som for de fleste er en ny og spændende verden af velvære.

Man kan gå på opdagelse på internettet og finde ud af, om man først skal prøve jasmin, kastanje, lavendel vildrose, citrus, Aloe Vera, rosmarin, timian, enebær sandeltræ, laurbær, grøn te, orangeblomst eller noget helt andet ...

Æteriske olier

Huden har umådeligt godt af at blive peelet. Vil du forkæle dig selv. Så udvid badet med aromaterapi med æteriske olier. De koncentrerede duftstoffer fra planterne påvirker dit humør og helbred, når de inhaleres eller optages gennem huden.

Den bedste måde at udnytte de gavnlige stoffer i olierne på er ved at lade kroppen massere under varmt vand. Det mest effektive er en Jacuzzi.

Den intense spuling af kroppen vil stimulere blodomløbet og lymfesystemets udskillelse af affaldsstoffer - samt fjerne gamle, døde hudceller. Det er særdeles sundt for din hud at slippe af med disse urenheder. En god fugtighedscreme er nødvendig efter det første bad - også for mænd. I de følgende Jacuzzibade skal du blot slappe af og nyde, at varmen og massagen får blodkarrene til at udvide sig og blodtrykket til at falde.

Nyd det - nyd at millioner af bittesmå bobler masserer din krop blidt, men særdeles effektivt. Nyd, at den lækre badeolie bliver masseret ind i din hud. Blodcirkulationen stimuleres og fører mere blod ud til huden gennem de kapilære blodårer.

Det handler ikke om at blive ren, men om at tilføre huden, sjælen og legemet ny energi.

Aftal tid i Receptionen

Pris for 1 ½ time: kr. 199,00