Thai Massage

Thaimassage på Frigård Camping
Traditionel massage på Frigård Camping

Traditional Thai Massage

Med en vellykket Thai Massage er det på grund af strækøvelserne og de forskellige trykpåvirkninger muligt både at helbrede, styrke og heale kroppen. Massagen sænker stressniveauet, afslapper spændinger og stivhed i muskler og blodcirkulationen. Thai Massage kan også lindre hovedpine og migræne, ligesom det er en god behandlingsform mod gigt samt lammelse og smerter i både ryg og led.

Denne massageform kaldes også Thai-yogamassage, fordi man i den traditionelle Thai Massage bruger både knæ, ben og fødder til at opnå nogle yogalignende strækninger af kroppen, hvorfor det også er en kropsterapuetisk massage.

Aromaterapi på Frigård Camping

Aroma Oil Massage

- kun for kvinder

Aromaterapi, der også kaldes aromamassage, gennemføres med koncentrerede planteolier, kaldet æteriske olier, som tilsættes massageolien eller - cremen. De æteriske olier trænger ind i huden og er med til at læsne musklerne op og giver en afslappende og nærmest terapeutisk følesle, der er med til at genoprette balancen i både krop, sind og sjæl.

Aromaterapi er derfor også meget effektiv med hensyn til at afhjælpe problemer som let depression, nervøs anspændthed og træthed.

Fodmassage på Frigård Camping

Fodmassage - Reflexologi

Fodmassage eller reflexologi blev opfundet i Kina, hvor det er en udbredt viden, at der til hver en del af menneskelegemet svarer et område på fodsålen.

Massage af dette område har en helbredende indflydelse på den tilsvarende kropsdel. Hos The One - thai massage er der mange måder slippe af med stress og styrke sit velbefindende.

Nakke- og skuldermassage - Frigård Camping

Nakke, Skuldre & Ryg

Traditionel Thai Massage af hoved, skuldre og ryg afhjælper hverdagens spændinger, hovedpine og trætte øjne, lukkede bihuler og andre stressrelaterede gener. Afslapper og afstresser, fordi massagen udføres af en erfaren specialist.

Hot Stone massage - Frigård Camping

Hot Stone

Hot Stone Massage er en gammel massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Prisliste

1 time THAIMASSAGE

1 time OLIEMASSAGE

1 time FODMASSAGE

1 time NAKKE & SKULDRE

1 time HOT STONE

300,- kr.

300,- kr.

300,- kr.

300,- kr.

349,- kr.

42,- €

42,- €

42,- €

42,- €

49,- €

Book tid i receptionen

eller på 74 67 88 30