Spisesteder i Sønderjylland | First Camp Frigård - Flensborg Fjord

SPISESTEDER I SØNDERJYLLAND


A Hereford Beefstouw – Holdbi Kro

A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på A Hereford Beefstouw.

A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød.
I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept – hele tiden med fokus på kødet.
Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Bov Kro

Bov Kro er en af Danmarks ældste kroer, tdl. Klg. Priviligeret siden år 1566 under Kong Frederik II, som efter flere om- og tilbygninger i dag fremstår som en sjælden fornem kombination af atmosfære og moderne komfort.

Vores dygtige køkkenchef har sammensat et spændende spisekort, hvor der lægges vægt på friske råvarer og gode smagsoplevelser. Vores spisekort spænder bredt, fra lette retter hvis du kun er ”sulten for sjov”, over frokostretter til 3 retters menuer som vi har sammensat.
Priserne er så alle kan være med.

Den Gamle Kro Gråsten

Kendt for sit sønderjyske kaffebord men også byens gode spisested gennem mere end 150 år. Velsmagende dansk mad med et stort udvalg til både voksne og børn.

Det Gamle Rådhus Gråsten

Du vil føle dig sat tilbage i tiden, til dengang, hvor ”Laura” stod i køkkenet hos familien ”Varnæs”.
Vi genskaber stemningen fra dengang, de klassiske danske retter blev skabt, og hvor økologien var for alle.

Fakkelgaarden

Lige siden Fakkelgaarden slog dørene op i 1992, har stedet været kendt for sit anmelderroste køkken. Her er det især de friske lokale råvarer og indflydelsen fra sønderjyske traditioner, som giver maden et helt særligt twist og sikrer gæster fra nær og fjern en uforglemmelig oplevelse.

Dyrt – men en stor oplevelse.

Frøslev Kro

Frøslev Kro er en gammel kro, som har dannet rammen om udskænkning i landsbyen siden 1749. Blandt de mere kendte værter hører digteren Karsten Thomsen, som drev kroen sidst i 1800 tallet. Det siges, at han lod sig inspirere af den kønne natur i kroens omgivelser – hvem kender ikke “det æ så kjønt, det æ så dejle…”

Providence

Providence er en familiedrevet restaurant med den grundlæggende filosofi, at maden skal være en oplevelse. Derfor anvendes kun de bedste råvarer.

Virkelig lækker mad, superhyggelig restaurant med en skøn udsigt over Flensborg Fjord

Restaurant Bind

Christian og Pia Bind forkæler gæsterne i deres egen gourmetrestaurant på Fjordvejen, i Sønderhav i et dejligt hus fyldt med atmosfære og en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.
Gourmet koster