Massage | First Camp Frigård - Flensborg Fjord

Frigård – Flensborg Fjord

Menu

MASSAGE


Massage er desværre i øjeblikket ikke muligt på Frigård.

Vi håber at kunne vende tilbage med dette tilbud senere.

Traditional Thai Massage

Med en vellykket Thai Massage er det på grund af strækøvelserne og de forskellige trykpåvirkninger muligt både at helbrede, styrke og heale kroppen. Massagen sænker stressniveauet, afslapper spændinger og stivhed i muskler og blodcirkulationen. Thai Massage kan også lindre hovedpine og migræne, ligesom det er en god behandlingsform mod gigt samt lammelse og smerter i både ryg og led.

Denne massageform kaldes også Thai-yogamassage, fordi man i den traditionelle Thai Massage bruger både knæ, ben og fødder til at opnå nogle yogalignende strækninger af kroppen, hvorfor det også er en kropsterapuetisk massage.

Se prisliste

Aroma Oil Massage

– kun for kvinder

Aromaterapi, der også kaldes aromamassage, gennemføres med koncentrerede planteolier, kaldet æteriske olier, som tilsættes massageolien eller – cremen. De æteriske olier trænger ind i huden og er med til at løsne musklerne op og giver en afslappende og nærmest terapeutisk følelse, der er med til at genoprette balancen i både krop, sind og sjæl.

Aromaterapi er derfor også meget effektiv med hensyn til at afhjælpe problemer som let depression, nervøs anspændthed og træthed.

Se prisliste

Fodmassage – Reflexologi

Fodmassage eller reflexologi blev opfundet i Kina, hvor det er en udbredt viden, at der til hver en del af menneskelegemet svarer et område på fodsålen.
Massage af dette område har en helbredende indflydelse på den tilsvarende kropsdel. Hos The One – thai massage er der mange måder slippe af med stress og styrke sit velbefindende.

Se prisliste

Nakke, Skuldre & Ryg

Traditionel Thai Massage af hoved, skuldre og ryg afhjælper hverdagens spændinger, hovedpine og trætte øjne, lukkede bihuler og andre stressrelaterede gener. Afslapper og afstresser, fordi massagen udføres af en erfaren specialist.

Se prisliste

Hot Stone

– kun for kvinder

Hot Stone Massage er en gammel massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Se prisliste

Prisliste

1 time THAIMASSAGE   300,- kr   42,- €

1 time OLIEMASSAGE   300,- kr.   42,- €

1 time FODMASSAGE     300,- kr.   42,- €

1 time NAKKE & SKULDRE  300,- kr  42,- €

1 time HOT STONE   349,- kr.  49,- €

 

Bestil tid i receptionen