Sønderjylland – en oplagt camping destination | First Camp Frigård - Flensborg Fjord

Frigård – Flensborg Fjord

Menu

Sønderjylland – en oplagt camping destination

Strand, pool, natur og meget mere


Frigård Camping er en velkendt 4-stjernet campingplads i Sønderjylland, med traditionel camping og fine campinghytter. Campingpladsen ligger ved Kollund – en unik perle i Syddanmark.

Fra pladsen er der få kilometer til den dansk-tyske grænse. Du har en enestående natur med strand og skov – samt Flensborg fjord. Der er kort afstand til oplevelser, attraktioner og Sønderjyllands spændende historie.

På selve pladsen finder du selvfølgelig alt hvad en moderne campingplads skal kunne byde på. Masser af plads, nye bekendtskaber – og til de små, legepladser, børneaktiviteter og ikke mindst, en stor lækker swimmingpool med plads til leg og sjov.

Camping- og hytteferie i Sønderjylland

Camping- og hytteferie i Sønderjylland har alt hvad hjertet begærer – den smukke natur og unikke historie byder på et hav af udflugtsmuligheder. Ligesom der også findes alt fra put & take søer, golfbaner til udfordrende og smukke gå- og cykelruter.

Derudover finder du, i Sønderjylland, også nogle af landets mest populære attraktioner: UniverseGivskud Zoo og LEGOLAND.

Når det kommer til shopping og caféliv – så finder du Aabenraa, Sønderborg og selvfølgelig Flensborg inden for korte afstande.

Åbent hele året – og altid klar med et godt tilbud

Frigård Camping har åbent året rundt, så hvad enten du er til det spirende forår, den solrige sommer, efterårets variationer eller vinterens stilhed – så er vi klar til at tage godt imod dig.

Gennem hele året har vi forskellige aktuelle tilbud – se dem alle her.

frigaard-camping-sønderjyland